profinanceProfinance är en sida för dig som är ute efter ett snabblån eller sms lån och vi kommer att guida dig till de bästa långivarna för denna typ av snabblån. Vi berättar bara om låneinstitut som bedriver etisk verksamhet och ger smslån med rimliga återbetalningstermer. Kom ihåg att smslån alltid ska vara sista utväg och behöver du låna pengar så är räntorna bättre hos banker. Sms lån kan hjälpa vid akuta situationer och om du behöver ett snabblån med betalningsanmärkningar.

Vi kommer även att berätta om saker som är värt att tänka på vid lån. Vi tar upp räntor, amorteringskrav, betalningsanmärkelser och så vidare. Om du har något som du skulle vilja veta mer om är du välkommen att kontakta oss med dina frågor så ska vi försöka att besvara dem så gott vi kan.

Att låna pengar är alltid en risk. Var noga med att ha en bra avbetalningsplan och låna inte pengar i onödan. Var också noga med att jämföra räntor hos olika kreditgivare då dett kan skilja sig åt en hel del. Det är också viktigt att kolla upp att det inte är några dolda avgifter som inte tydligt redovisas när du ska ta lånet.

Hos Profinance hjälper vi dig i lånedjungeln. Vi är inte ett kreditinstitut utan en guide för dig i lånedjungeln. Det finns många mer eller mindre seriösa aktörer som lånar ut pengar och det finns även en uppsjö av låneguider. Vi är noga med att understryka att vi inte samarbetar med någon, utan är helt oberoende. Vi vill förse dig med så tillförlitlig information som möjligt. Om du ser att något inte är korrekt, är du välkommen att höra av dig. Vi är ju medvetna om att information kan förändras, samt att alla kan göra misstag, så vi hoppas att du vill hjälpa oss att hålla dennna guide så aktuell som möjligt.

Tack på förhand!